Autogarage Velp

Uw autogarage in Velp

U wilt uw auto niet zomaar door ieder garagebedrijf in Velp laten onderhouden. Kwaliteit, vakmanschap en betaalbaarheid zijn belangrijke eigenschappen voor uw autogarage. U bent dan aan het juiste adres bij Autoservice Yakup. Bij ons staat niet geld, maar uw auto en gevoel voorop. Wanneer u voor ons kiest, zult u merken dat wij goed luisteren naar uw wensen. Bovendien profiteert u dan in Velp van ons veelzijdige dienstenaanbod en uitgebreide service. Wilt u meer weten? Neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op of breng ons een bezoek.Velp

Onze diensten

Bij ons kunt u in Velp terecht voor verschillende soorten werkzaamheden op het gebied van reparatie en onderhoud. Wij kunnen u helpen met:

 • Een professionele apk keuring
 • Verkoop van onderdelen en accessoires
 • Schadeherstel
 • Airco reparatie
 • Zeer snelle diagnose

Sterk in elk merk

Veel autobedrijven kiezen ervoor om zich te specialiseren in een of meerdere merken. Wij zijn naast Volkswagen specialist ook Audi specialist. Het voordeel hiervan is dat wij veel gebruikte onderdelen direct op voorraad hebben in Velp en ook veel ervaring hebben met de auto’s van deze merken. Zo kunnen we sneller een diagnose stellen en uw auto weer repareren. Rijdt u een ander automerk? Ook dan kunnen we u uitstekend van dienst zijn. Wij zijn er namelijk zeer bedreven in om snel een diagnose te stellen en hebben contacten met meerdere fabrikanten en dealers. Zo helpen we u weer snel op weg in Velp.

Daarom Autoservice Yakup

In Velp kunt u ook kiezen voor een andere autogarage of een andere Volkswagen specialist. Daarmee doet u echter uzelf en uw portemonnee tekort. Bij ons profiteert u van:

 • Altijd scherpe prijzen
 • Een jaar garantie op nieuwe onderdelen
 • Vooraf een heldere prijsopgave
 • We bespreken onze werkwijze met u
 • U krijgt een leenauto of kies voor onze haal- en brengservice

Wilt u ons inschakelen?

Bent u op zoek naar een professionele autogarage voor een apk keuring, vakkundig schadeherstel voor het wegwerken van deuken of airco reparatie? Waar u ons ook voor nodig heeft, Autoservice Yakup staat graag voor u klaar. Wilt u eerst meer informatie? Neemt u dan gerust telefonisch contact op met ons. Bel 026-3610565 of 06-84610387. U mag ook het contactformulier op onze website invullen. Wij komen dan zo spoedig mogelijk op uw bericht terug. Zijn wij voortaan uw vaste autogarage in Velp?

  Uw naam (*)

  Uw e-mail

  Telefoonnummer (*)

  Uw aanvraag

  captcha

  Back to top