Schadeherstel

Professioneel schadeherstel

Heeft u schade gereden en bent u daarom op zoek naar een goede en betrouwbare garage voor uw schadeherstel? Dan is Autoservice Yakup een uitstekende keuze. Wij hebben meer dan dertig jaar ervaring in de autobranche. Hoewel we schadeherstel voor u kunnen uitvoeren, kunt u bij ons ook terecht voor een apk keuring of airco reparatie.
Zo vindt u alles voor uw auto onder één dak. U hoeft niet op zoek naar een ander autobedrijf of voor een bepaalde klus naar een bepaald bedrijf. Bij ons kunt u terecht voor professioneel schadeherstel en nog veel meer!
Schadeherstel

Volledige ontzorging

Een ongeluk zit in een klein hoekje en het feit dat u schade heeft, is al vervelend genoeg. Daarom doen wij er alles aan om u zo volledig mogelijk te ontzorgen. We zetten een stap extra voor onze klanten en profiteert van:

  • Wij halen uw schade-auto bij u op en leveren de gerepareerde auto weer netjes bij u af.
  • U kunt er ook voor kiezen om een leenauto mee te nemen.
  • We vullen eventueel uw schadeformulieren met u in.
  • U krijgt bij ons inzicht in de werkzaamheden en reparatiekosten.
  • Wij geven één jaar garantie op nieuwe onderdelen en werkzaamheden.

Twijfel dus niet langer en ga voor schadeherstel in Arnhem naar Autoservice Yakup!

Onze heldere werkwijze bij schadeherstel

Heeft u een schade, zoals een deuk of een barst in uw ruit? Dan kunnen wij uw wagen komen halen met onze haal- en brengservice. U mag ook bij ons langskomen in Arnhem voor uw schadeherstel. We kijken dan meteen met u mee en kunnen vrijwel direct een diagnose geven voor schadeherstel. We bespreken met u welke werkzaamheden nodig zijn en wat de kosten hiervan zijn. Daarbij luisteren we goed naar uw wensen. Bent u het ermee eens? Dan gaan we voor u aan de slag. U krijgt dus altijd vooraf inzicht in onze werkzaamheden en de kosten, zodat u nooit voor een onaangename verrassing komt te staan. Zo wordt uw schadeherstel direct in Arnhem opgelost!

Wat we precies doen

U kunt bij ons terecht voor het wegwerken van deuken, het spuiten van een nieuwe kleur of het maken van uw ruit in verband met een sterretje. We kunnen vele diensten op het gebied van schadeherstel voor u uitvoeren, maar u kunt bij ons ook een onderhoudsbeurt, apk keuring of airco reparatie laten uitvoeren. Wilt u hier meer over weten? Neemt u dan gerust contact op en wij staan u graag telefonisch te woord: 026-3610565 of 06-84610387. U mag ons ook een bericht sturen via ons contactformulier en u bent ook welkom bij onze garage in Arnhem. We vertellen u graag meer over onze mogelijkheden voor schadeherstel.

  Uw naam (*)

  Uw e-mail

  Telefoonnummer (*)

  Uw aanvraag

  captcha

  Back to top