Airco reparatie

Warm buiten? Koel binnen!

Voor airco reparatie kunt u naar een airco specialist gaan. Of u kiest voor de betrouwbare service en klantvriendelijke vakmannen van Autoservice Yakup. U kunt bij ons terecht voor uw apk keuring, autoreparaties en schadeherstel. Ook verkopen wij handige accessoires en onderdelen voor uw auto, in het bijzonder voor Audi en Volkswagen. Zo vindt u alles voor uw auto en reparatie bij Autoservice Yakup. Wij zorgen ervoor dat u altijd een frisse en goed functionerende airconditioning heeft. Kom gerust bij ons langs als u twijfelt aan de werking van uw airco.
Airco Repartie

Onze werkwijze voor airco reparatie

Kiest u voor ons bedrijf, dan werken we volgens een vaste werkwijze. Dit biedt onze klanten veel transparantie en zekerheid. Voor een reparatie bij ons:

 • Stellen we altijd eerst een diagnose. Omdat we meer dan dertig jaar ervaring hebben en over drie
  hefbruggen beschikken, gaat dit altijd vrij snel.
 • Bepalen we eerst de werkzaamheden voor reparatie. We leggen u helder uit wat er aan de hand is en hoe
  we uw airco gaan maken. Ook spreken we af of we nieuwe onderdelen gebruiken of tweedehands.
 • Wachten we op uw akkoord. Pas als u tevreden bent, gaan we direct aan de slag. U kunt onder het genotvan een lekker kopje koffie wachten. Of u maakt een afspraak op een moment dat u uitkomt.
 • Krijgt u op nieuwe onderdelen en onze werkzaamheden altijd één jaar garantie.
 • Rijdt u weer rond in een heerlijk koele auto dankzij onze snelle en vakkundige reparatie.

Onderhoud uw airco goed

Wij begrijpen dan u niet meer zonder uw airconditioning kunt. Het zorgt in de warme zomermaanden voor een heerlijke verkoeling. Maar het haalt ook op de gewenste momenten condens uit uw auto. Zo kunt u prettig rijden en zit u fris achter het stuur. Om reparaties te voorkomen, raden wij u aan om regelmatig langs te komen voor een servicebeurt. Wij kunnen uw airco dan meteen bijvullen. U kunt hiervoor simpel en een snel een afspraak met ons maken, zodat u niet hoeft te wachten. U heeft al een servicebeurt voor maar 40 euro.

Maak vandaag nog een afspraak!

Is uw airco aan reparatie toe? Of wilt u problemen voorkomen met een onderhoudsbeurt, waarbij we uw airconditioning bijvullen? Maakt u dan een afspraak met ons. U kunt hiervoor bellen naar 026-3610565 of 06-84610387. Zo weet u zeker dat we voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken en hoeft u niet lang te wachten. Wilt u eerst meer informatie? Stel dan uw vragen vrijblijvend via het contactformulier op onze website. U kunt ook direct bij ons langskomen. We kijken dan met u mee en vertellen u direct hoe wij uw airco reparatie kunnen uitvoeren.

  Uw naam (*)

  Uw e-mail

  Telefoonnummer (*)

  Uw aanvraag

  captcha

  Back to top