Over ons

Autoservice Yakup uw Audi en Volkswagen specialist

Autoservice Yakup is hét adres voor onderhoud en reparaties aan auto’s in Arnhem en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in de merken Audi en Volkswagen maar andere merken vormen voor ons ook geen problemen. U kunt bij ons terecht voor onder andere APK keuringen, schadeherstel of onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het aanschaffen van (tweedehands) onderdelen en accessoires.

APK keuringen

Niet geld, maar gevoel staat voorop. Ik ben tevreden als onze klanten tevreden zijn. Indien gewenst halen wij zelfs bij onze klant de auto thuis op voor onderhoud of reparatie, en brengen wij deze ook weer netjes thuis. Net dat stapje meer zetten, dat is waar wij zoveel waardering voor krijgen.

Autoservice Yakup staat garant voor perfectie

Bij ons komt u nooit voor onverwachte onkosten te staan. Door goed te luisteren naar onze klanten en de auto met een vakkundig oog te bekijken kunnen we een eerlijke en betrouwbare prijsopgave maken. Deze overleggen we vervolgens met de klant. Hierbij geven wij uiteraard ons advies aan de klant, bijvoorbeeld de keuze voor nieuwe of tweedehandse onderdelen.

Openheid en duidelijkheid zijn kernwaarden voor ons bedrijf. Daarnaast geven wij altijd een jaar garantie op nieuwe onderdelen en op onze werkzaamheden.

Back to top