Autogarage Huissen

Uw autospecialist in Huissen

Wanneer u een autogarage zoekt in Huissen, dan kunt u uitstekend terecht bij Autoservice Yakup. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in de autobranche en kunnen u helpen met apk keuring, schadeherstel, reparatie en onderhoud. Centraal bij ons staat een snelle diagnosestelling, zodat we u weer vlug de weg op in Huissen kunnen helpen.
Hoewel wij Volkswagen en Audi specialist zijn, kunt u ook met andere merken bij ons terecht. Wilt u meer weten? Dan vertellen wij u graag telefonisch meer. U bent ook van harte welkom bij ons autobedrijf.
Huissen

Wat doen wij precies?

Zoekt u in Huissen een veelzijdige autogarage waar u terecht kunt voor verschillende soorten werkzaamheden als het gaat om reparatie en onderhoud? Wij zijn er onder meer voor uw:

Wilt u ons inschakelen voor andere diensten op het gebied van automotive? Neem dan ook contact met ons op. We bespreken dan graag samen met u wat we voor u kunnen betekenen.

Voorkom airco problemen

Heeft u een nieuwe auto? Dan hoeft u de eerste drie jaar uw airconditioning niet te laten controleren in Huissen. Daarna is het verstandig om jaarlijks langs te gaan voor onderhoud. Wanneer u problemen heeft, dan komt dit vaak door achterstallig onderhoud en verkeerd gebruik. U kunt problemen eenvoudig en snel voorkomen door:

 • Jaarlijks een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren.
 • Uw aircosysteem wekelijks minimaal één keer tien minuten aan te zetten.
 • Uw airconditioning uit te zetten vlak voor u de motor uitzet. Dit voorkomt vervelende luchtjes.

Krijgt u ondanks bovenstaande toch problemen in Huissen? Kom dan bij ons langs voor snelle airco reparatie.

Wilt u meer weten?

Heeft u interesse in onze diensten in Huissen? Wilt u meer weten over schadeherstel, een apk keuring of onze kennis als Volkswagen en Audi specialist? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt hiervoor het formulier op onze website invullen. Telefonisch kunt u ons bereiken via 026-3610565 of 06-84610387. Wij staan graag voor u klaar. U bent ook van harte welkom bij onze autogarage. We kunnen u dan onder het genot van een heerlijk kopje koffie meer vertellen over onze mogelijkheden in Huissen.

  Uw naam (*)

  Uw e-mail

  Telefoonnummer (*)

  Uw aanvraag

  captcha

  Back to top