Airco vullen

Koelt uw airco niet goed?

Merkt u dat uw airconditioning niet meer zo goed koelt, dan is het tijd om uw airco te vullen. Autoservice Yakup kan u dit uit handen nemen. Wij kunnen het koudemiddel voor u bijvullen. Tegelijkertijd kijken we dan uw airco na en reinigen we alles, zodat u weer in een prettig gekoelde auto op weg kunt. U hebt weer snel de juiste temperatuur in uw auto. Zorg voor de juiste koelcapaciteit in uw voertuig en laat uw koelsysteem op tijd met koudemiddel vullen. Doet u dit niet, dan kunnen er schades ontstaan. Autoservice Yakup kan u hier meer over vertellen.
Airco Vullen

Ga voor een onderhoudsbeurt

Bij Autoservice Yakup snappen we dat u niet meer zonder airco kunt. In warme zomermaanden zorgt het luchtkoelsysteem voor aangename temperaturen. En op de nodige momenten haalt het condens uit uw wagen. Dat rijdt niet alleen prettiger, maar zorgt er ook voor dat u fris achter het stuur zit. Wij raden u aan om regelmatig langs te
komen voor een servicebeurt. Dan kijken we uw airconditioning na, vullen koudemiddel bij en reinigen we uw systeem. Dat voorkomt muffe lucht, slechtere koeling en zorgt ervoor dat uw airco langer meegaat.

Meer dan alleen airco vullen

Wij bieden u een zeer complete service als het gaat om uw airconditioning. U kunt bij ons terecht voor een servicebeurt, reinigen, vullen en reparatie. Maar ook als autobedrijf leveren we een zeer complete service, zodat u al uw onderhoud en reparatie onder één dak vindt. U hoeft niet naar een apart bedrijf voor:

 • Apk keuring
 • Schadeherstel
 • Kopen van accessoires
 • Reparatie
 • Bestellen van onderdelen

Ieder merk is welkom bij ons als het gaat om airco vullen. Om u zo optimaal mogelijk te kunnen helpen, zijn wij gespecialiseerd in de merken Audi en Volkswagen. Wilt u weten wat we voor u kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op.

Daarom Autoservice Yakup

Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten blij zijn met hun gerepareerde airco of auto. Onze klantgerichte benadering omvat onder meer:

  • Snelle diagnose bij problemen
  • Heerlijke koffie in onze garage
  • Altijd één jaar garantie
  • Leenauto of haal- en brengservice
  • Meer dan dertig jaar ervaring

Heeft u nog vragen?

Wilt u dat we uw airconditioning vullen? Of heeft u nog vragen over onze werkwijze of het kostenplaatje? Neemt u dan gerust contact met ons op en en we vertellen u direct meer. Voor vrijblijvend advies kunt u bellen naar: 026-3610565 of 06-84610387. Of stuur een bericht via het contactformulier op onze website. We komen dan zo spoedig mogelijk terug op uw vraag. Uiteraard kunt u ook even langskomen in onze autogarage. Indien we tijd hebben, kunnen direct aan de slag. Een afspraak maken is niet nodig.

  Uw naam (*)

  Uw e-mail

  Telefoonnummer (*)

  Uw aanvraag

  captcha

  Back to top